Sunanna Chand
Foto: Ben Filio

Sunanna Chand

Sunanna Chand, graduada en Política i Gestió Educativa Internacional per la Universitat de Vanderbilt, ocupa el càrrec de Learning Innovation Strategist a Remake Learning Council des del 2015, avalada per una àmplia experiència en la gestió i lideratge de xarxes. El seu propòsit principal a Remake Learning és fomentar la col·laboració multisectorial de cara a accelerar els canvis educatius al sudoest de Pennsylvania i West Virginia. 

Chand creu fermament que la innovació és a l'abast de tots els educadors i treballa per ampliar la seva capacitat de crear, construir, imaginar i somniar de manera que puguin dissenyar experiències d'aprenentatge memorables per als joves. 

Anteriorment, va liderar la Mayor's Healthy City Initiative (Healthy BR), una xarxa  de salut pública a Baton Rouge, Louisiana, que tenia com a objectiu millorar la salut dels ciutadans en situació de pobresa. A Baton Rouge, va combinar aquesta responsabilitat amb la de docent, on va poder comprovar de primera mà com la tecnologia impactava en la motivació dels estudiants que no responien satisfactòriament a mètodes tradicionals.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept