Sunanna Chand
Foto: Ben Filio

Sunanna Chand

Sunanna Chand, graduada en Política i Gestió Educativa Internacional per la Universitat de Vanderbilt, ocupa el càrrec de Learning Innovation Strategist a Remake Learning Council des del 2015, avalada per una àmplia experiència en la gestió i lideratge de xarxes. El seu propòsit principal a Remake Learning és fomentar la col·laboració multisectorial de cara a accelerar els canvis educatius al sudoest de Pennsylvania i West Virginia. 

Chand creu fermament que la innovació és a l'abast de tots els educadors i treballa per ampliar la seva capacitat de crear, construir, imaginar i somniar de manera que puguin dissenyar experiències d'aprenentatge memorables per als joves. 

Anteriorment, va liderar la Mayor's Healthy City Initiative (Healthy BR), una xarxa  de salut pública a Baton Rouge, Louisiana, que tenia com a objectiu millorar la salut dels ciutadans en situació de pobresa. A Baton Rouge, va combinar aquesta responsabilitat amb la de docent, on va poder comprovar de primera mà com la tecnologia impactava en la motivació dels estudiants que no responien satisfactòriament a mètodes tradicionals.

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar