Xavier Chavarria

Xavier Chavarria

Xavier Chavarria (Barcelona, ​​1954) ha treballat com a inspector escolar des de 1990 fins a la seva jubilació l’any 2020 (els darrers 15 anys com a inspector en cap). Feina que ha compatibilitzat amb la docència universitària (UB: 2000-2012; UOC: des de l’any 1998). Actualment, segueix ensenyant a temps parcial a la UOC i és docent de la Universitat d’Andorra.

Els seus principals camps d'investigació i publicacions són l'Avaluació d'Escoles, Programes i Professorat, així com la Capacitació dels directors. Ha estat involucrat en diferents projectes europeus relacionats amb l'abandonament escola, l’avaluació dels resultats socials de l'educació, i l’avaluació escolar.

És llicenciat en Pedagogia, Geografia i Història, Dret, Ciències Polítiques i Sociologia, i Filologia. Té un doctorat en Ciències de l'Educació i dos mestratges en Supervisió i Avaluació en Educació, i, Formador de formadors.

Ha participat en molts congressos i reunions professionals, presentant treballs a nivell nacional i internacional. Ha publicat molts articles i més de 15 llibres, en relació amb el seu camp d'especialització.

Ha estat president de l’European Forum on Education Administration (EFEA).

Publications and videos

Related content

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept