Xavier Chavarria

Xavier Chavarria

Xavier Chavarria (Barcelona, ​​1954) ha treballat com a inspector escolar des de 1990 fins a la seva jubilació l’any 2020 (els darrers 15 anys com a inspector en cap). Feina que ha compatibilitzat amb la docència universitària (UB: 2000-2012; UOC: des de l’any 1998). Actualment, segueix ensenyant a temps parcial a la UOC i és docent de la Universitat d’Andorra.

Els seus principals camps d'investigació i publicacions són l'Avaluació d'Escoles, Programes i Professorat, així com la Capacitació dels directors. Ha estat involucrat en diferents projectes europeus relacionats amb l'abandonament escola, l’avaluació dels resultats socials de l'educació, i l’avaluació escolar.

És llicenciat en Pedagogia, Geografia i Història, Dret, Ciències Polítiques i Sociologia, i Filologia. Té un doctorat en Ciències de l'Educació i dos mestratges en Supervisió i Avaluació en Educació, i, Formador de formadors.

Ha participat en molts congressos i reunions professionals, presentant treballs a nivell nacional i internacional. Ha publicat molts articles i més de 15 llibres, en relació amb el seu camp d'especialització.

Ha estat president de l’European Forum on Education Administration (EFEA).

Publicaciones y videos

Contenido relacionado

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar