Conxita Màrquez

Conxita Màrquez

Professora del Departament de Didàctica de la Matemàtica i les Ciències Experimental a la Facultat d’Educació de la UAB. Està especialment interessada en el llenguatge en relació amb l’aprenentatge científic i coordina el grup de recerca LIEC (Llenguatge i Ensenyament de les Ciències).

Ha estat mestra d’educació primària (Escola Estel del Guinardó (Barcelona), Escola Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)) i de secundària (IES Pere Calders (Cerdanyola del Vallès) i IES Palau Ausit (Ripollet)). Col.labora en la formació permanent de mestres en actiu, principalment a Catalunya. Ha desenvolupat projectes d’innovació curricular i participa de manera habitual en l’actualització del web tresor de recursos. Coordina el grup ICE-UAB ciències infantil i primària. Actualment acompanya la transformació educativa de l’Escola José Echegaray (Martorell).

“Fer, pensar, parlar, sentir, autoregular-se i actuar.”

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept