Conxita Màrquez

Conxita Màrquez

Professora del Departament de Didàctica de la Matemàtica i les Ciències Experimental a la Facultat d’Educació de la UAB. Està especialment interessada en el llenguatge en relació amb l’aprenentatge científic i coordina el grup de recerca LIEC (Llenguatge i Ensenyament de les Ciències).

Ha estat mestra d’educació primària (Escola Estel del Guinardó (Barcelona), Escola Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)) i de secundària (IES Pere Calders (Cerdanyola del Vallès) i IES Palau Ausit (Ripollet)). Col.labora en la formació permanent de mestres en actiu, principalment a Catalunya. Ha desenvolupat projectes d’innovació curricular i participa de manera habitual en l’actualització del web tresor de recursos. Coordina el grup ICE-UAB ciències infantil i primària. Actualment acompanya la transformació educativa de l’Escola José Echegaray (Martorell).

“Fer, pensar, parlar, sentir, autoregular-se i actuar.”

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar