Sergi  Del Moral

Sergi Del Moral

M’interessen els processos de transformació que contribueixen a proposar una relació més amable i natural amb el coneixement i l'aprenentatge. Cosa que m’ha portat a explorar com compensar el pes de les matèries i els sabers estàtics en favor d’aproximacions més centrades en l’acció, la producció, la creació, la resolució de problemes, el treball en equip i l'aprenentatge per la vida. També m’interessa tot allò que faci de l’avaluació un procés més diagnòstic i formatiu, així com les dinàmiques de participació i de comunitat que promouen l’autonomia, la iniciativa i la responsabilitat dels nois i noies.

Actualment formo part de l’equip docent i directiu de l’Institut-Escola Les Vinyes de Castellbisbal. També formo part de l’equip impulsor el betacamp, una experiència d’aprenentatge entre iguals molt gratificant.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept