Sergi  Del Moral

Sergi Del Moral

M’interessen els processos de transformació que contribueixen a proposar una relació més amable i natural amb el coneixement i l'aprenentatge. Cosa que m’ha portat a explorar com compensar el pes de les matèries i els sabers estàtics en favor d’aproximacions més centrades en l’acció, la producció, la creació, la resolució de problemes, el treball en equip i l'aprenentatge per la vida. També m’interessa tot allò que faci de l’avaluació un procés més diagnòstic i formatiu, així com les dinàmiques de participació i de comunitat que promouen l’autonomia, la iniciativa i la responsabilitat dels nois i noies.

Actualment formo part de l’equip docent i directiu de l’Institut-Escola Les Vinyes de Castellbisbal. També formo part de l’equip impulsor el betacamp, una experiència d’aprenentatge entre iguals molt gratificant.

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar