Elena Flores Márquez

Elena Flores Márquez

Psicòloga Especialista en Psicologia Clínica realitzant la residència en el Consorci Sanitari de Terrassa. Experiència des de 2011 com a psicòloga clínica en addiccions i patologia dual en Unitat de Joc Patològic i altres addiccions no tòxiques CST, Unitat de Patologia Dual de l'Hospital Sagrat Cor de les Germanes Hospitalàries de Martorell, Centre d'atenció a les addiccions CAS de Rubí, i des del 2019, psicòloga clínica de la Unitat de Conductes Addictives de l'Adolescent (UCAD), Sant Joan De Déu, hospital maternoinfantil de Barcelona.

Col·laboradora com a docent en diferents màsters i formacions de la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Loyola de Sevilla, Ajuntament de Madrid i Ajuntament de Barcelona.

Investigadora en diferents projectes en l'actualitat en el camp de les addiccions amb publicacions en Addictive Behaviors i Computers in Human Behavior. Membre de diverses societats científiques (Fundació Congrés Català de Salut Mental, Coordinadora de CAS de Catalunya, Joc patològic i altres addiccions no tòxiques del COPC). Membre del comitè d'experts de la plataforma de salut digital SOM 360, addiccions comportamentals.

Publications and videos

Related content

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept