Elena Flores Márquez

Elena Flores Márquez

Psicòloga Especialista en Psicologia Clínica realitzant la residència en el Consorci Sanitari de Terrassa. Experiència des de 2011 com a psicòloga clínica en addiccions i patologia dual en Unitat de Joc Patològic i altres addiccions no tòxiques CST, Unitat de Patologia Dual de l'Hospital Sagrat Cor de les Germanes Hospitalàries de Martorell, Centre d'atenció a les addiccions CAS de Rubí, i des del 2019, psicòloga clínica de la Unitat de Conductes Addictives de l'Adolescent (UCAD), Sant Joan De Déu, hospital maternoinfantil de Barcelona.

Col·laboradora com a docent en diferents màsters i formacions de la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Loyola de Sevilla, Ajuntament de Madrid i Ajuntament de Barcelona.

Investigadora en diferents projectes en l'actualitat en el camp de les addiccions amb publicacions en Addictive Behaviors i Computers in Human Behavior. Membre de diverses societats científiques (Fundació Congrés Català de Salut Mental, Coordinadora de CAS de Catalunya, Joc patològic i altres addiccions no tòxiques del COPC). Membre del comitè d'experts de la plataforma de salut digital SOM 360, addiccions comportamentals.

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar