Elena  Potau
"Considero l’educació com l’autèntic motor de canvi"

Elena Potau

Estudiant de Ciències Polítiques i Gestió Pública a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment realitzant les pràctiques a la Fundació Jaume Bofill a Ciutat Vella, en el Projecte Lecxit - Lectura per a l’èxit educatiu.

Es considera una persona extravertida i responsable. A qui li agrada aprendre dels altres i qüestionar-se i pensar críticament sobre diversos aspectes relacionats amb el que succeeix avui en dia.

Considera l’educació com l’autèntic motor de canvi i, per tant, ha de fomentar-se encara més la participació de tota mena de projectes per tal que no hi existeixin aquestes desigualtats tan notables fent participar-hi, a més a més, els pares o familiars que vulguin. Per tant, el motor de lluita de l’Elena vindria a ser motivar, incitar i crear un teixit social i associatiu encara molt més fort entre els barris, les escoles i les famílies.

 

Publications and videos

Related content

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept