Elena  Potau
"Considero l’educació com l’autèntic motor de canvi"

Elena Potau

Estudiant de Ciències Polítiques i Gestió Pública a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment realitzant les pràctiques a la Fundació Jaume Bofill a Ciutat Vella, en el Projecte Lecxit - Lectura per a l’èxit educatiu.

Es considera una persona extravertida i responsable. A qui li agrada aprendre dels altres i qüestionar-se i pensar críticament sobre diversos aspectes relacionats amb el que succeeix avui en dia.

Considera l’educació com l’autèntic motor de canvi i, per tant, ha de fomentar-se encara més la participació de tota mena de projectes per tal que no hi existeixin aquestes desigualtats tan notables fent participar-hi, a més a més, els pares o familiars que vulguin. Per tant, el motor de lluita de l’Elena vindria a ser motivar, incitar i crear un teixit social i associatiu encara molt més fort entre els barris, les escoles i les famílies.

 

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar