Eulàlia Espinàs

Eulàlia Espinàs

Llicenciada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona i formada complementàriament en la direcció i gestió d’organitzacions no lucratives. La trajectòria professional l'ha especialitzat en la direcció i gestió de serveis bibliotecaris i de centres culturals.

Ha impulsat i liderat centres com la Fundació Biblioteca d'Alcúdia (Mallorca), introduint el model de biblioteca pública orientat a l'usuari, i la Fundación Bertelsmann a Espanya, des d'on desenvolupà projectes per a la millora de la gestió de les biblioteques públiques d’Espanya i Portugal i projectes de foment de l'hàbit lector, a partir de la cooperació entre les biblioteques públiques i el món educatiu.

Al llarg de la seva trajectòria professional ha participat en múltiples projectes de l'àmbit cultural, especialment vinculats a les biblioteques i el seu caràcter social i formatiu. Actualment és membre del patronat de la Fundació Biblioteca Social, col·labora en diversos màsters de la UB i dirigeix l’Ateneu Barcelonès, centre cultural de referència de la ciutat de Barcelona.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept