Eulàlia Espinàs

Eulàlia Espinàs

Llicenciada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona i formada complementàriament en la direcció i gestió d’organitzacions no lucratives. La trajectòria professional l'ha especialitzat en la direcció i gestió de serveis bibliotecaris i de centres culturals.

Ha impulsat i liderat centres com la Fundació Biblioteca d'Alcúdia (Mallorca), introduint el model de biblioteca pública orientat a l'usuari, i la Fundación Bertelsmann a Espanya, des d'on desenvolupà projectes per a la millora de la gestió de les biblioteques públiques d’Espanya i Portugal i projectes de foment de l'hàbit lector, a partir de la cooperació entre les biblioteques públiques i el món educatiu.

Al llarg de la seva trajectòria professional ha participat en múltiples projectes de l'àmbit cultural, especialment vinculats a les biblioteques i el seu caràcter social i formatiu. Actualment és membre del patronat de la Fundació Biblioteca Social, col·labora en diversos màsters de la UB i dirigeix l’Ateneu Barcelonès, centre cultural de referència de la ciutat de Barcelona.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar