Gemma Solé

Gemma Solé

Fa 21 anys que fa de profe de Secundària al Sagrat Cor Besòs, una escola de màxima complexitat situada al límit entre els barris del Besòs i La Mina. Graduada en Enginyeria Industrial amb l’especialitat de química industrial, al llarg dels anys ha impartit matèries com la Física, la Química, les Matemàtiques o la Tecnologia.

Des de fa uns anys és coordinadora de Secundària a l’equip d’innovació del seu centre. Aquesta tasca li ha permès liderar el disseny i la implementació de projectes basats en metodologies com ara l’ABP i l’APS, sempre amb vistes a fomentar un tipus d’aprenentatge més vivencial i significatiu.

Ha format part de l’equip directiu del centre ocupant diverses posicions al llarg dels anys i, actualment, hi col·labora estretament actuant com a nexe des de l’equip d’innovació.

Publications and videos

Related content

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept