Gemma Solé

Gemma Solé

Fa 21 anys que fa de profe de Secundària al Sagrat Cor Besòs, una escola de màxima complexitat situada al límit entre els barris del Besòs i La Mina. Graduada en Enginyeria Industrial amb l’especialitat de química industrial, al llarg dels anys ha impartit matèries com la Física, la Química, les Matemàtiques o la Tecnologia.

Des de fa uns anys és coordinadora de Secundària a l’equip d’innovació del seu centre. Aquesta tasca li ha permès liderar el disseny i la implementació de projectes basats en metodologies com ara l’ABP i l’APS, sempre amb vistes a fomentar un tipus d’aprenentatge més vivencial i significatiu.

Ha format part de l’equip directiu del centre ocupant diverses posicions al llarg dels anys i, actualment, hi col·labora estretament actuant com a nexe des de l’equip d’innovació.

Publicaciones y videos

Contenido relacionado

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar