Steven  Hodas

Steven Hodas

Assessor a l’Education Innovation Cluster de Digital Promise i cap de productes a Citymart. Director executiu de l’oficina d’innovació del Departament d’Educació de Nova York entre els anys 2012 i 2014, creador de plataformes tecnològiques d’aprenentatge personalitzades, i assessor d’entitats educatives publiques i privades.

Steven Hodas, actualment treballa com assessor a l’Education Innovation Cluster de Digital Promise i és cap de productes a Citymart.

De 2012 a 2014 va ser Director Executiu de l'Oficina d'Innovació de la ciutat de Nova York, liderant entre d’altres el projecte iZone per apropar el mercat tecnològic a l’esfera educativa de la ciutat.

L’any 2010 va ser un dels fundadors de Noodle Education, una empresa que ajuda els estudiants a prendre decisions sobre l'educació. La companyia proporciona assessorament d'experts i dades exhaustives sobre més de 700.000 proveïdors i recursos d'educació a través de la seva aplicació web, inclosos centres d’educació infantil, centres de primària, centres de secundària, programes de graduats, tutors, docents i materials d'aprenentatge.

Durant la dècada de 1990 va construir conjuntament amb la NASA la primera pàgina web pública del govern EUA, la qual estava orientada a la connexió dels professors i estudiants amb recursos científics per recolzar l'educació STEM (estudis de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques). Posteriorment, al sector privat, va crear pàgines web populars per a l'escola secundària i estudiants universitaris,  la primera avaluació formativa a gran escala i plataformes d'aprenentatge personalitzats per a grans districtes escolars.

Steven Hodas esta graduat en Educació, Llideratge i Estudis  Polítics per la Universitat de Washington i és un innovador en el camp EdTech. Durant la seva carrera ha assessorat a entitats públiques i privades, entre les més recents la Digital Promise's Innovation Cluster Lead i el Practitioner in Residence at the University of Washington's Center on Reinventing Public Education.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept