Steven  Hodas

Steven Hodas

Assessor a l’Education Innovation Cluster de Digital Promise i cap de productes a Citymart. Director executiu de l’oficina d’innovació del Departament d’Educació de Nova York entre els anys 2012 i 2014, creador de plataformes tecnològiques d’aprenentatge personalitzades, i assessor d’entitats educatives publiques i privades.

Steven Hodas, actualment treballa com assessor a l’Education Innovation Cluster de Digital Promise i és cap de productes a Citymart.

De 2012 a 2014 va ser Director Executiu de l'Oficina d'Innovació de la ciutat de Nova York, liderant entre d’altres el projecte iZone per apropar el mercat tecnològic a l’esfera educativa de la ciutat.

L’any 2010 va ser un dels fundadors de Noodle Education, una empresa que ajuda els estudiants a prendre decisions sobre l'educació. La companyia proporciona assessorament d'experts i dades exhaustives sobre més de 700.000 proveïdors i recursos d'educació a través de la seva aplicació web, inclosos centres d’educació infantil, centres de primària, centres de secundària, programes de graduats, tutors, docents i materials d'aprenentatge.

Durant la dècada de 1990 va construir conjuntament amb la NASA la primera pàgina web pública del govern EUA, la qual estava orientada a la connexió dels professors i estudiants amb recursos científics per recolzar l'educació STEM (estudis de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques). Posteriorment, al sector privat, va crear pàgines web populars per a l'escola secundària i estudiants universitaris,  la primera avaluació formativa a gran escala i plataformes d'aprenentatge personalitzats per a grans districtes escolars.

Steven Hodas esta graduat en Educació, Llideratge i Estudis  Polítics per la Universitat de Washington i és un innovador en el camp EdTech. Durant la seva carrera ha assessorat a entitats públiques i privades, entre les més recents la Digital Promise's Innovation Cluster Lead i el Practitioner in Residence at the University of Washington's Center on Reinventing Public Education.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar