Kirsti Lonka

Kirsti Lonka

Kirsti Lonka és professora de psicologia de l'educació de la Universitat d'Hèlsinki (Finlàndia) des de l’any 2005. També és professora a Optentia Research Focus Area a la Universitat del nord-oest (Vanderbiljpark, sud Àfrica) i membre del Consell Assessor de l'Institut Universitari d'aprenentatge digital i Educació de la Universitat Nacional de Taiwan de Ciència i Tecnologia. 

En l’actualitat, està treballant en innovació a l'educació superior i en ambients d'aprenentatge motivadors (ELA). Els seus últims projectes són 3Spaces, així com un disseny de l'Educació sostenible i una Cultura de treball engrescadora. Anteriorment havia estat involucrada en l’estudi dels entorns d’aprenentatge (RYM Indoor Environment project, 2011-2015).

És membre fundador de l'Acadèmia de docents de la Universitat d'Hèlsinki des del 2013 i també el seu primer president (2013-2014), directora del Grup d'Investigació de Psicologia de l'Educació i també l'investigadora principal del projecte "Mind the Gap - entre nadius digitals i les pràctiques educatives", finançat per el Mind Program of Academy of Finland (2013-2016).

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept