Kirsti Lonka

Kirsti Lonka

Kirsti Lonka és professora de psicologia de l'educació de la Universitat d'Hèlsinki (Finlàndia) des de l’any 2005. També és professora a Optentia Research Focus Area a la Universitat del nord-oest (Vanderbiljpark, sud Àfrica) i membre del Consell Assessor de l'Institut Universitari d'aprenentatge digital i Educació de la Universitat Nacional de Taiwan de Ciència i Tecnologia. 

En l’actualitat, està treballant en innovació a l'educació superior i en ambients d'aprenentatge motivadors (ELA). Els seus últims projectes són 3Spaces, així com un disseny de l'Educació sostenible i una Cultura de treball engrescadora. Anteriorment havia estat involucrada en l’estudi dels entorns d’aprenentatge (RYM Indoor Environment project, 2011-2015).

És membre fundador de l'Acadèmia de docents de la Universitat d'Hèlsinki des del 2013 i també el seu primer president (2013-2014), directora del Grup d'Investigació de Psicologia de l'Educació i també l'investigadora principal del projecte "Mind the Gap - entre nadius digitals i les pràctiques educatives", finançat per el Mind Program of Academy of Finland (2013-2016).

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar