Lourdes Guàrdia

Lourdes Guàrdia

Vicedegana de docència dels Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). És doctora en Ciències de l'Educació per la Universitat del País Basc i investigadora del grup de recerca en Educació i TIC (Edul@b) (SGR 1471) de la UOC. Va ser directora del Màster universitari en educació i TIC (e-learning) de la UOC del 2012 al 2020. És Chair europea del grup d'experts en Curriculum & Course Design de la European Association of Distance Teaching Universities en el marc del projecte EMPOWER Higher Education. Des del 1996, ha participat en molts projectes de recerca nacionals i internacionals relacionats principalment amb tecnologies aplicades a l'educació. Aquí alguns projectes dels darrers 5 anys: CRISS, EPICA, eFeedskills, AMED, eSLP, ECO4LEARNHE, DIGIPROF, etc. 

Els àmbits de recerca i innovació en què treballa s'emmarquen dintre de l'educació amb el suport complet o parcial de les tecnologies digitals, i es focalitzen sobretot en l'avaluació dels aprenentatges, el disseny educatiu i de recursos d'aprenentatge, i el desenvolupament professional docent. Treballa a la UOC des del 1996, i anteriorment ho va fer a la Universitat Pompeu Fabra i a la Universitat de Barcelona.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept