Lourdes Guàrdia

Lourdes Guàrdia

Vicedegana de docència dels Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). És doctora en Ciències de l'Educació per la Universitat del País Basc i investigadora del grup de recerca en Educació i TIC (Edul@b) (SGR 1471) de la UOC. Va ser directora del Màster universitari en educació i TIC (e-learning) de la UOC del 2012 al 2020. És Chair europea del grup d'experts en Curriculum & Course Design de la European Association of Distance Teaching Universities en el marc del projecte EMPOWER Higher Education. Des del 1996, ha participat en molts projectes de recerca nacionals i internacionals relacionats principalment amb tecnologies aplicades a l'educació. Aquí alguns projectes dels darrers 5 anys: CRISS, EPICA, eFeedskills, AMED, eSLP, ECO4LEARNHE, DIGIPROF, etc. 

Els àmbits de recerca i innovació en què treballa s'emmarquen dintre de l'educació amb el suport complet o parcial de les tecnologies digitals, i es focalitzen sobretot en l'avaluació dels aprenentatges, el disseny educatiu i de recursos d'aprenentatge, i el desenvolupament professional docent. Treballa a la UOC des del 1996, i anteriorment ho va fer a la Universitat Pompeu Fabra i a la Universitat de Barcelona.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar