Mmantsetsa  Marope

Mmantsetsa Marope

La Dra. Mmantsetsa Marope és la directora de l'International Bureau of Education (UNESCO) des de l'any 2014. En la darrera dècada ha tingut diverses responsabilitats a la UNESCO, entre els quals destaca la seva posició com a directora de la Divisió d’Educació i Aprenentatge i de Desenvolupament de Competències. 

Doctora en Educació per la Universitat de Chicago, la Dra. Marope ha estat professora d’Educació a la Universitat de Botswana i ha treballat també com a especialista en educació al Govern de Botswana i al Banc Mundial, ha estat Secretària Executiva d'ERNESA (Xarxa de Recerca Educativa a l’Àfrica Oriental i del Sud).

Al llarg de la seva carrera, la Dra. Marope ha desenvolupat una àmplia expertesa en tots els nivells d’educació i formació, tant en educació formal com no formal, en recerca i anàlisis al sector educati, en desenvolupament de programes de reforma sectorial que responguin als desafiaments nacionals, entre d’altres. 

Les seves publicacions abasten una àmplia varietat d'àmbits que inclouen: educació i desenvolupament nacional, desenvolupament de competències, anàlisi del sector educatiu, política educativa, planificació i gestió, desenvolupament de competències, associacions estratègiques per al desenvolupament educatiu, innovació i millors pràctiques en educació i currículum educatiu. 

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept