Mmantsetsa  Marope

Mmantsetsa Marope

La Dra. Mmantsetsa Marope és la directora de l'International Bureau of Education (UNESCO) des de l'any 2014. En la darrera dècada ha tingut diverses responsabilitats a la UNESCO, entre els quals destaca la seva posició com a directora de la Divisió d’Educació i Aprenentatge i de Desenvolupament de Competències. 

Doctora en Educació per la Universitat de Chicago, la Dra. Marope ha estat professora d’Educació a la Universitat de Botswana i ha treballat també com a especialista en educació al Govern de Botswana i al Banc Mundial, ha estat Secretària Executiva d'ERNESA (Xarxa de Recerca Educativa a l’Àfrica Oriental i del Sud).

Al llarg de la seva carrera, la Dra. Marope ha desenvolupat una àmplia expertesa en tots els nivells d’educació i formació, tant en educació formal com no formal, en recerca i anàlisis al sector educati, en desenvolupament de programes de reforma sectorial que responguin als desafiaments nacionals, entre d’altres. 

Les seves publicacions abasten una àmplia varietat d'àmbits que inclouen: educació i desenvolupament nacional, desenvolupament de competències, anàlisi del sector educatiu, política educativa, planificació i gestió, desenvolupament de competències, associacions estratègiques per al desenvolupament educatiu, innovació i millors pràctiques en educació i currículum educatiu. 

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar