Miquel Martínez Martín

Miquel Martínez Martín

Miquel Martínez Martín, catedràtic de Teoria de l’Educació i membre del Grup de Recerca Educació en valors i desenvolupament moral GREM de la Universitat de Barcelona. La seva activitat acadèmica docent i investigadora tracta sobre: educació en valors i ciutadania; política i prospectiva de l’educació, formació del professorat; i política universitària i educació superior. 

Ha estat professor convidat a diferents universitats i participa com a consultor i avaluador a organitzacions i administracions educatives i d’educació superior a nivell nacional i  internacional. Ha estat degà de la Facultat de Pedagogia, director de d’Institut de Ciències de l’Educació i vicerector de la Universitat de Barcelona. Ha estat codirector de l’Anuari de la Fundació Bofill sobre l’Estat de l’Educació a Catalunya entre 2010 i 2014. Entre 2013 i 2018 ha estat el coordinador del Programa de Millora i Innovació en la Formació de mestres MIF del Consell Interuniversitari de Catalunya. Es membre de l’equip científic de l’estudi sobre condicions de vida dels estudiants universitaris Via Universitària de la Xarxa Lluis Vives. Forma part de l'equip de l'Escola Projecte de Barcelona. És autor i coautor d’articles i llibres, entre els darrers: La educación, en teoría. Madrid: Editorial Sintesis 

Publications and videos

Related content

Events

It has been part of the following events

News

Be informed

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept