Lluís Mas
Creu en el treball en equip com a eina indispensable per a assolir els objectius i fites que es proposa

Lluís Mas

Diplomat en Treball Social per la Universitat de Barcelona (UB) i postgrau en lideratge i funcions gerencials a les ONGD’s per ESADE.

Té una llarga trajectòria en l’atenció a infants i joves en risc d’exclusió social com a educador social en diferents àmbits d’actuació (justícia juvenil, centres residencials, educador de carrer, inserció laboral). Des de principis del 2000  i fins al 2015 ha centrat el seu treball en la direcció i  implementació de projectes al Casal dels Infants tot desenvolupant un rol d’emprenedoria interna o corporativa. També ha compaginat el treball en el Tercer Sector amb la docència realitzant col·laboracions en diferents masters i postgraus relacionats en l’atenció a les desigualtats socials (Màster d’Intervencions socials i educatives UB, i Màster en Migracions Contemporànies UAB). En l’àmbit privat s'ha implicat des del 2004 a l’AMPA de l’escola Heura de Barcelona com a president entre els anys 2007 i 2010.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept