Lluís Mas
Creu en el treball en equip com a eina indispensable per a assolir els objectius i fites que es proposa

Lluís Mas

Diplomat en Treball Social per la Universitat de Barcelona (UB) i postgrau en lideratge i funcions gerencials a les ONGD’s per ESADE.

Té una llarga trajectòria en l’atenció a infants i joves en risc d’exclusió social com a educador social en diferents àmbits d’actuació (justícia juvenil, centres residencials, educador de carrer, inserció laboral). Des de principis del 2000  i fins al 2015 ha centrat el seu treball en la direcció i  implementació de projectes al Casal dels Infants tot desenvolupant un rol d’emprenedoria interna o corporativa. També ha compaginat el treball en el Tercer Sector amb la docència realitzant col·laboracions en diferents masters i postgraus relacionats en l’atenció a les desigualtats socials (Màster d’Intervencions socials i educatives UB, i Màster en Migracions Contemporànies UAB). En l’àmbit privat s'ha implicat des del 2004 a l’AMPA de l’escola Heura de Barcelona com a president entre els anys 2007 i 2010.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar