Pepe Menéndez Cabrera

Pepe Menéndez Cabrera

Pepe Menéndez Cabrera, professor i assessor internacional d’educació. És llicenciat en Ciències de la Informació i diplomat en Alta Direcció d'Empreses per Esade. Ha exercit com a professor de llengua i literatura a l'educació secundària obligatòria i postobligatòria; ha estat director general del Centre d'Estudis Joan XXIII, on va impulsar el Centre de Tecnologies Ituarte, i director adjunt de Jesuïtes Educació, on va formar part de l'equip impulsor del projecte de transformació educativa “Horitzó 2020”.

És membre del patronat de diverses fundacions socials i del coneixement, i del consell assessor de diverses entitats i institucions educatives i socials. És especialista en lideratge educatiu, havent abordat temes de formació permanent del professorat referits a l’àmbit de desenvolupament de projectes, innovació educativa en TIC, i gestió del canvi. Autor de Escuelas que valgan la pena (Paidós Argentina, 2020).

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept