Pepe Menéndez Cabrera

Pepe Menéndez Cabrera

Pepe Menéndez Cabrera, professor i assessor internacional d’educació. És llicenciat en Ciències de la Informació i diplomat en Alta Direcció d'Empreses per Esade. Ha exercit com a professor de llengua i literatura a l'educació secundària obligatòria i postobligatòria; ha estat director general del Centre d'Estudis Joan XXIII, on va impulsar el Centre de Tecnologies Ituarte, i director adjunt de Jesuïtes Educació, on va formar part de l'equip impulsor del projecte de transformació educativa “Horitzó 2020”.

És membre del patronat de diverses fundacions socials i del coneixement, i del consell assessor de diverses entitats i institucions educatives i socials. És especialista en lideratge educatiu, havent abordat temes de formació permanent del professorat referits a l’àmbit de desenvolupament de projectes, innovació educativa en TIC, i gestió del canvi. Autor de Escuelas que valgan la pena (Paidós Argentina, 2020).

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar