Nancy Madden

Nancy Madden

Nancy Madden, presidenta i cofundadora de Success for All”.

Nancy A. Madden és doctora en psicologia clínica per la Universitat Americana de Washington D.C. Actualment és professora al Centre d'Investigació i Reforma de l'Educació de la Facultat d'Educació de la Universitat Johns Hopkins i a l’Institut per a l'Educació Efectiva de la Universitat de York.

Com a presidenta de la Fundació Success for All, desenvolupa, investiga i difon programes educatius per augmentar el rendiment de tots els estudiants, independentment del seus orígens, per  assolir els millors resultats acadèmics. En els darrers 25 anys, moltes escoles nord-americanes han emprat els programes desenvolupats per la Fundació Success for All per millorar l’èxit educatiu amb equips docents d’aprenentatge compartit i amb programes integrals de reforma escolar.

La doctora Madden es va graduar al Reed College el 1973 amb una llicenciatura en psicologia i educació. De 1980 a 1998, va ser investigadora al Centre de Recerca sobre l'educació d'estudiants en situació de risc a la Universitat Johns Hopkins.

Com experta en alfabetització i instrucció educativa, és autora de nombrosos articles i llibres sobre l'aprenentatge cooperatiu, la integració i l'educació a estudiants desfavorits, entre ells Effective Programs for Students at Risk (Allyn & Bacon, 1989) i Two Million Children: Success for All (Corwin, 2009). Els seus interessos de recerca actuals inclouen pràctiques per augmentar l'aprenentatge socioemocional i l'ús de la tecnologia, com ara la pissarra digital i els dispositius electrònics, per augmentar l'èxit dels estudiants.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept