Neus Domenech
"Crec fermament en la necessitat de fomentar una cultura que promogui el canvi i l'aprenentatge continu com a camí per al progrés"

Neus Domenech

Graduada en Administració i Direcció d’Empreses, menció en Innovació Empresarial, per la Universitat Oberta de Catalunya.

Ha desenvolupat la seva trajectòria professional com a administrativa-comptable en diferents sectors privats, especialment en el de l'enginyeria, on ha acumulat gran experiència en gestió comptable i financera. També ha col·laborat en el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya, exercint de tresorera executiva. Es considera una persona organitzada, analítica i pràctica. 

En relació a l'educació, creu fermament en la necessitat de fomentar una cultura que promogui el canvi i l'aprenentatge continu com a camí per al progrés. 

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept