Neus Domenech
"Crec fermament en la necessitat de fomentar una cultura que promogui el canvi i l'aprenentatge continu com a camí per al progrés"

Neus Domenech

Graduada en Administració i Direcció d’Empreses, menció en Innovació Empresarial, per la Universitat Oberta de Catalunya.

Ha desenvolupat la seva trajectòria professional com a administrativa-comptable en diferents sectors privats, especialment en el de l'enginyeria, on ha acumulat gran experiència en gestió comptable i financera. També ha col·laborat en el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya, exercint de tresorera executiva. Es considera una persona organitzada, analítica i pràctica. 

En relació a l'educació, creu fermament en la necessitat de fomentar una cultura que promogui el canvi i l'aprenentatge continu com a camí per al progrés. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar