Neus Giménez

Neus Giménez

Graduada en Humanitats (UPF), Màster de Formació del Professorat de Secundària amb especialització en Geografia i Història (UNED) i Màster en Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament (UPF).

La seva trajectòria professional comença a l’aula, treballant en centres d’alta complexitat a la ciutat de Madrid i formant-se al programa d’inducció docent i estratègies per a la transformació educativa Empieza por Educar (ExE). Els vincles amb l’educació i l’equitat educativa la porten a col·laborar durant un temps amb projectes educatius a Hondures.

De tornada a Barcelona, treballa com a tècnica i coordinadora de projectes a la Fundació Bofill (Projecte Edcamp), a la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i com a tècnica d’educació i joventut d’àmbit municipal. A més, és formadora de docents en estratègies educatives d’àmbit comunitari i col·labora amb diverses entitats culturals i educatives a Catalunya i a les Illes Balears.

Ara retorna a la Fundació Bofill per a estar contacte amb les aules, dins l’equip d’implementació de Pentabilities, encarregat de mentoritzar i facilitar l’acompanyament dels docents i centres educatius que hi participen.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept