Olga Armengol

Olga Armengol

Mestra de primària i Màster en Dificultats d’Aprenentatge per la UPC. Formadora i membre del grup “Món digital i educació” de l’ICE de la UAB. Actualment està desenvolupant el projecte d’innovació sobre pensament computacional i robòtica a l’Escola Sant Nicolau de Sabadell, on és coordinadora TAC.
L’apassiona la pedagogia i la reflexió sobre els processos d’aprenentatge. Oberta als canvis i a l’aprenentatge constant. Creu en el poder humanitzador de la tecnologia i en promou l’ús crític i responsable en l’alumnat. En aquest sentit, participa en diferents espais de diàleg que l’ajuden a desenvolupar estratègies i coneixement.

Acompanya la transformació educativa de l’Escola La Guàrdia (Sant Vicenç dels Horts) en aliança amb el Campus del Baix Llobregat de la UPC a Castelldefels.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept