Olga Armengol

Olga Armengol

Mestra de primària i Màster en Dificultats d’Aprenentatge per la UPC. Formadora i membre del grup “Món digital i educació” de l’ICE de la UAB. Actualment està desenvolupant el projecte d’innovació sobre pensament computacional i robòtica a l’Escola Sant Nicolau de Sabadell, on és coordinadora TAC.
L’apassiona la pedagogia i la reflexió sobre els processos d’aprenentatge. Oberta als canvis i a l’aprenentatge constant. Creu en el poder humanitzador de la tecnologia i en promou l’ús crític i responsable en l’alumnat. En aquest sentit, participa en diferents espais de diàleg que l’ajuden a desenvolupar estratègies i coneixement.

Acompanya la transformació educativa de l’Escola La Guàrdia (Sant Vicenç dels Horts) en aliança amb el Campus del Baix Llobregat de la UPC a Castelldefels.

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar