Caterina  Pedregal

Caterina Pedregal

Caterina Pedregal. Graduada en Psicologia amb menció educativa i social per la Universitat Autònoma de Barcelona. Amb titulació de docent en secundària amb especialitat d’orientació i assessorament educatiu per l’Universitat Pompeu Fabra. Estudis d’Educació Viva amb CAIEV. Experiència en l’associacionisme educatiu i en el món del lleure. Actualment és orientadora en un projecte d’acompanyament a adolescents per la Cooperativa Doble Via.

Presidenta d’Esplais Catalans (Esplac), formadora de l’Escola Lliure el Soll i membre del patronat de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia. He tingut l'oportunitat d’escriure alguns articles d’opinió pel Diari de l’Educació i Xarxanet.

Es considera una persona molt activa i vinculada al teixit associatiu del seu entorn. Li agrada aprendre de les persones que l’envolten i crear nous projectes.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept