Marta Roig

Marta Roig

Diplomada en Biblioteconomia i Documentació i Màster en Biblioteca escolar i promoció de la lectura. Imagina, crea i coordina projectes i activitats. També forma i assessora a professionals, famílies, entitats i empreses del sectors cultural i educatiu.

Forma part del grup de treball Bib. Botó i de la de professionals que realitzen Laboratoris de lectura. També representa al Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya al Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil i acompanya als municipis de Parets del Vallès i Cassà de la Selva, en el projecte Municipi Lector.  

En l'àmbit de les biblioteques escolars i més enllà de la formació i l'assessorament, va acompanyar a biblioteques de Sant Adrià del Besòs i va ser coordinadora del programa Bdpuntdu en la seva primera edició. 

Amb la Fundació Jaume Bofill fa temps que col·labora en la formació dels voluntaris i l'edició d'alguns materials del programa LECXIT

Publications and videos

Related content

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept