Marta Roig

Marta Roig

Diplomada en Biblioteconomia i Documentació i Màster en Biblioteca escolar i promoció de la lectura. Imagina, crea i coordina projectes i activitats. També forma i assessora a professionals, famílies, entitats i empreses del sectors cultural i educatiu.

Forma part del grup de treball Bib. Botó i de la de professionals que realitzen Laboratoris de lectura. També representa al Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya al Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil i acompanya als municipis de Parets del Vallès i Cassà de la Selva, en el projecte Municipi Lector.  

En l'àmbit de les biblioteques escolars i més enllà de la formació i l'assessorament, va acompanyar a biblioteques de Sant Adrià del Besòs i va ser coordinadora del programa Bdpuntdu en la seva primera edició. 

Amb la Fundació Jaume Bofill fa temps que col·labora en la formació dels voluntaris i l'edició d'alguns materials del programa LECXIT

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar