Isabel Sánchez Ibáñez

Isabel Sánchez Ibáñez

Mestra de Primària. Directora de l'Escola Joan Maragall de Sabadell (1986- 1991). Directora de l'Escola Àgora de Barcelona (1996- 2011). Actualment directora de l'Escola Rius i Taulet des de juliol de 2016.

Directora Professional acreditada pel Departament d'Ensenyament. Màster en direcció i administració de centres educatius per la UB. Curs de direcció de centres educatius. ESADE. Máster en Desarrollo Directivo, Inteligencia Emocional y Coaching. EAE-UPC.

Formadora de les dues darreres edicions del curs de Formació Inicial per a l'exercici de la Direcció organitzat pel Departament d'Ensenyament i l'EAPC: mòdul per l'elaboració del Projecte de Direcció. Formadora i assessora d'equips directius als serveis territorials del Baix Llobregat, Maresme-Vallès Oriental i Vallès Occidental en temes d'avaluació interna, el projecte educatiu i els documents de gestió de centre, lideratge dels equips docents. Formadora des de l'any 2012 del curs organitzat per Axia: El Projecte de Direcció, una eina de gestió per a la millora.

Responsable de formació d'AXIA i coordinadora del programa de formació directiva en col·laboració amb Blanquerna per a l'obtenció del Títol d'Expert Universitari en Direcció de centres educatius. Presidenta d'AXIA des de novembre de 2015. Presidenta del FEAEC  del 2012 al 2014.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept