Isabel Sánchez Ibáñez

Isabel Sánchez Ibáñez

Mestra de Primària. Directora de l'Escola Joan Maragall de Sabadell (1986- 1991). Directora de l'Escola Àgora de Barcelona (1996- 2011). Actualment directora de l'Escola Rius i Taulet des de juliol de 2016.

Directora Professional acreditada pel Departament d'Ensenyament. Màster en direcció i administració de centres educatius per la UB. Curs de direcció de centres educatius. ESADE. Máster en Desarrollo Directivo, Inteligencia Emocional y Coaching. EAE-UPC.

Formadora de les dues darreres edicions del curs de Formació Inicial per a l'exercici de la Direcció organitzat pel Departament d'Ensenyament i l'EAPC: mòdul per l'elaboració del Projecte de Direcció. Formadora i assessora d'equips directius als serveis territorials del Baix Llobregat, Maresme-Vallès Oriental i Vallès Occidental en temes d'avaluació interna, el projecte educatiu i els documents de gestió de centre, lideratge dels equips docents. Formadora des de l'any 2012 del curs organitzat per Axia: El Projecte de Direcció, una eina de gestió per a la millora.

Responsable de formació d'AXIA i coordinadora del programa de formació directiva en col·laboració amb Blanquerna per a l'obtenció del Títol d'Expert Universitari en Direcció de centres educatius. Presidenta d'AXIA des de novembre de 2015. Presidenta del FEAEC  del 2012 al 2014.

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar