Marta Simon

Marta Simon

Màster en Didàctica de les Ciències Experimentals per la UAB, catedràtica d’Educació Secundària i llicenciada amb Grau en Ciències Químiques per la UB. 

Coordinadora del programa ARGÓ i membre de la Unitat Docent de l’ICE de la UAB. Ha treballat com a docent del Màster de Didàctica de les Ciències Experimentals de la UAB, com a tutora del Pràcticum del mateix màster i del màster de la UPF, tant des de la Universitat com des de l’institut. Ha estat docent d’Educació Secundària durant 34 anys i ha ocupat càrrecs de coordinació pedagògica i cap d’estudis en diferents juntes directives i en diferents instituts.

Ha participat  en diferents grups de treball de professors i en el disseny de diferents materials pedagògics de ciències experimentals. Ha estat una de les autores de l’obra El camí de l’Energia: contextos d’aprenentatge a secundària, premi de pedagogia Abacus 2006.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept