Marta Simon

Marta Simon

Màster en Didàctica de les Ciències Experimentals per la UAB, catedràtica d’Educació Secundària i llicenciada amb Grau en Ciències Químiques per la UB. 

Coordinadora del programa ARGÓ i membre de la Unitat Docent de l’ICE de la UAB. Ha treballat com a docent del Màster de Didàctica de les Ciències Experimentals de la UAB, com a tutora del Pràcticum del mateix màster i del màster de la UPF, tant des de la Universitat com des de l’institut. Ha estat docent d’Educació Secundària durant 34 anys i ha ocupat càrrecs de coordinació pedagògica i cap d’estudis en diferents juntes directives i en diferents instituts.

Ha participat  en diferents grups de treball de professors i en el disseny de diferents materials pedagògics de ciències experimentals. Ha estat una de les autores de l’obra El camí de l’Energia: contextos d’aprenentatge a secundària, premi de pedagogia Abacus 2006.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar