Núria  Tria

Núria Tria

Núria Tria és doctora en Antropologia Social per la Universitat de Barcelona (2017), investigadora de la Càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull i professora del Grau en Educació Social de la UOC, on imparteix les matèries de: “Educació Intercultural” i “Etnografia aplicada a l’Educació Social”. També forma part del grup de recerca consolidat PSITIC (Pedagogia Social i TIC) de la Universitat Ramon Llull.

Els seus focus d’interès i recerca giren entorn la transmissió cultural i l’educació, l’antropologia mèdica (especialment la psiquiatria infantil i juvenil, lña construcció social de les taxonomies mèdiques i la creixent medicalització de diversos àmbits de la vida), qüestions lligades al gènere i als processos socials d’exclusió. És autora de: Cursant Concerta. Una aproximació etnogràfica a nens, adolescents i joves diagnosticats de TDAH, 99 actes i una carta: una aproximació al discurs del fracàs escolar i coautora d': Escoltar la seva veu. Anàlisi qualitativa dels estils de vida dels adolescents a la ciutat de Barcelona i núvol dels seus valors.

 

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept