Núria  Tria

Núria Tria

Núria Tria és doctora en Antropologia Social per la Universitat de Barcelona (2017), investigadora de la Càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull i professora del Grau en Educació Social de la UOC, on imparteix les matèries de: “Educació Intercultural” i “Etnografia aplicada a l’Educació Social”. També forma part del grup de recerca consolidat PSITIC (Pedagogia Social i TIC) de la Universitat Ramon Llull.

Els seus focus d’interès i recerca giren entorn la transmissió cultural i l’educació, l’antropologia mèdica (especialment la psiquiatria infantil i juvenil, lña construcció social de les taxonomies mèdiques i la creixent medicalització de diversos àmbits de la vida), qüestions lligades al gènere i als processos socials d’exclusió. És autora de: Cursant Concerta. Una aproximació etnogràfica a nens, adolescents i joves diagnosticats de TDAH, 99 actes i una carta: una aproximació al discurs del fracàs escolar i coautora d': Escoltar la seva veu. Anàlisi qualitativa dels estils de vida dels adolescents a la ciutat de Barcelona i núvol dels seus valors.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar