Gemma  Verdés Prieto

Gemma Verdés Prieto

Gemma Verdés, Directora d’Ensenyaments Postobligatoris del Consorci d’Educació de Barcelona, des d’on es responsabilitza de la planificació de l’oferta formativa postobligatòria, els processos d’orientació de els últimes etapes de l’ESO, de l’estratègia de continuïtat plena de l’alumnat i dels programes de transformació pedagògica en els ensenyaments professionals, de batxillerat i d’educció al llarg de la vida.

Ha estat cap d’estudis i directora de l’Escola Oficial d’Idiomes de Barcelona Drassanes. Filòloga, Màster en Formació d’Espanyol com a Llengua Estrangera i Postgrau en Direcció i Gestió Pública; autora de diversos materials d’ensenyament de català L2: Veus i A punt, entre d’altres, i redactora i coordinadora de currículums i proves de certificat de les EOI. 

També col.labora permanentment amb l’Agència de Qualitat Universitària, on ha format part de la Comissió d’Arts i Humanitats i de diversos comitès d’acreditació de títols i centres.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept