Gemma  Verdés Prieto

Gemma Verdés Prieto

Gemma Verdés, Directora d’Ensenyaments Postobligatoris del Consorci d’Educació de Barcelona, des d’on es responsabilitza de la planificació de l’oferta formativa postobligatòria, els processos d’orientació de els últimes etapes de l’ESO, de l’estratègia de continuïtat plena de l’alumnat i dels programes de transformació pedagògica en els ensenyaments professionals, de batxillerat i d’educció al llarg de la vida.

Ha estat cap d’estudis i directora de l’Escola Oficial d’Idiomes de Barcelona Drassanes. Filòloga, Màster en Formació d’Espanyol com a Llengua Estrangera i Postgrau en Direcció i Gestió Pública; autora de diversos materials d’ensenyament de català L2: Veus i A punt, entre d’altres, i redactora i coordinadora de currículums i proves de certificat de les EOI. 

També col.labora permanentment amb l’Agència de Qualitat Universitària, on ha format part de la Comissió d’Arts i Humanitats i de diversos comitès d’acreditació de títols i centres.

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar