Xavier Pujol
“Siguem tots el canvi que volem veure al món”

Xavier Pujol

Diplomat en Magisteri d’Educació Física per la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (URL), Màster oficial en Recerca en Didàctica, Formació Docent i Avaluació Educativa per la Universitat de Barcelona (UB) i Màster en Ensenyament i Aprenentatge en Entorns Digitals per la Universitat de Barcelona (UB). Ha format part del projecte de recerca Desing2Learn de l’eLearn Center de la UOC i ha treballat a l’Escola Pia Santa Anna de Mataró com a mestre de primària.

En l’actualitat és confundador MakeIt! Education, una cooperativa de treball associat que focalitza la seva contribució en l'educació des d'una visió holística i en la transformació social. Tot això es desenvolupa a partir del disseny, creació, facilitació i acompanyament de projectes i processos centrats en les persones i la vida que fomentin el descobriment i transformació personal, professional i social. 

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept