Xavier Pujol
“Siguem tots el canvi que volem veure al món”

Xavier Pujol

Diplomat en Magisteri d’Educació Física per la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (URL), Màster oficial en Recerca en Didàctica, Formació Docent i Avaluació Educativa per la Universitat de Barcelona (UB) i Màster en Ensenyament i Aprenentatge en Entorns Digitals per la Universitat de Barcelona (UB). Ha format part del projecte de recerca Desing2Learn de l’eLearn Center de la UOC i ha treballat a l’Escola Pia Santa Anna de Mataró com a mestre de primària.

En l’actualitat és confundador MakeIt! Education, una cooperativa de treball associat que focalitza la seva contribució en l'educació des d'una visió holística i en la transformació social. Tot això es desenvolupa a partir del disseny, creació, facilitació i acompanyament de projectes i processos centrats en les persones i la vida que fomentin el descobriment i transformació personal, professional i social. 

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar