Ana Rial
“Repensant-me constantment”

Ana Rial

Graduada en Història per la Universitat de Barcelona (UB) amb àmplia experiència en el món de l'arqueologia. Ha realitzat una beca de col·laboració amb el departament d'Història Medieval, Paleografia i Diplomàtica de la UB. Ha treballat com a guia de visites i tallers didàctics per a escoles i instituts al Museu Egipci de Barcelona.

Els últims anys ha enfocat el seu focus d’interès en la diversitat cultural, els moviments migratoris i el gènere. Ha realitzat estudis africans a diferents llocs com el Centre d’Estudis Africans (CEA) i el LLACAN (Langage, langues et cultures d’Afrique Noire). Actualment treballa a Institut Diversitas, cooperativa d’iniciativa social, realitzant tallers de sensibilització i tasques administratives. També forma part de la comissió de dinamització de la Xarxa Barcelona Antirumors.

Es defineix com una persona optimista i amb esperit crític, apassionada del teatre i els museus i molt compromesa amb les lluites socials.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar