Nil Barutel
"La música m’ha ensenyat la importància de l’esforç i les emocions"

Nil Barutel

Estudiant del màster en Polítiques Públiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Becat pel Conservatori de Birmingham (Anglaterra), va graduar-se en Arts de la Música al Conservatori Reial de Brussel·les (Universitat Erasmus), en l’especialitat de violí, alhora que adquiria coneixements en dret. Va començar col·laborant en l’àmbit internacional de la Fundació Jaume Bofill, en el projecte Educació Post 2015, i va treballar en el nou projecte Educació Demà que vol, entre d’altres, desenvolupar un mapa de la innovació educativa a Catalunya. Compaginava la seva feina a la Fundació amb la docència, treballant com a professor de violí a l’escola Lestonnac de Barcelona.

 Ell mateix es defineix com un apassionat del projecte de la Unió Europea i de la capacitat de l'educació artística per fer una societat més cohesionada.

 

 

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar